BEKIJK ONZE VIDEO
VOOR DE TOEPASSING VAN 40-97 EU

Duitsland00800 8015 0801
VK00800 3855 3711
Frankrijk0800 917 537

Portugal
Nederland

800 099 493

 

Foster® First Defense® 40-97 EU-desinfectiemiddel is een desinfectiemiddel dat geschikt is voor gebruik in ziekenhuizen op harde, niet-poreuze oppervlakken.

Aangetoond is dat het op harde, niet-poreuze oppervlakken werkt tegen een breed spectrum van bacteriën en virussen, zoals het norovirus en virussen die lijken op het coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19).

Foster® First Defense 40-97 EU desinfectiemiddel kan worden gebruikt op harde, niet-poreuze oppervlakken tegen COVID-19 wanneer het wordt gebruikt volgens de instructies voor de toepassing tegen het norovirus.

Foster® First Defense 40-97 EU desinfectieconcentraat (verdunning afhankelijk van de toepassing) is een chemisch uitgebalanceerd breed inzetbaar desinfectiemiddel dat ook bij hard water een heldere toepassingsoplossing biedt.

Het kan in scholen, ziekenhuizen, hotels, kantoorgebouwen, verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, transportterminals en andere openbare en institutionele instellingen worden gebruikt. Geschikt voor afwasbare, harde, niet-poreuze oppervlakken van tafels, werkbladen, kasten, stoelen, vloeren, wanden, bureaus, deurknoppen, douches, spoelbakken en andere niet-poreuze metalen en gecoate houtoppervlakken alsmede slangen en uitloopbakken van airco’s, koelapparaten en warmtepompen.

Gebruikers van een desinfectiemiddel moeten de gebruiksinstructies op het etiket volgen bij de desinfectie van harde, niet-poreuze oppervlakken. Zie het productetiket voor meer informatie over toepassingen, contacttijden en geschikte oppervlakken voor dit product

Mogelijk door COVID-19 getroffen gebieden:

Gezondheidszorg
Scholen
Gemeenschaps-
voorzieningen
Openbaar vervoer
Werkplekken en
productielocaties